Behandeling en genezing van Mucolipidose 2, oftewel I-Cell disease. Daar hebben wij het binnen onze I-Cell familie regelmatig over. Er mogen geen kinderen meer overlijden aan deze ziekte, daar zijn we het allemaal over eens. Maar hoe? De ziekte is zo zeldzaam dat er weinig over bekend is. Ouders van kinderen met I-Cell moeten het meer hebben van de ervaring en kennis van andere ouders dan van de wetenschap van artsen.
Om in de toekomst een behandeling voor I-Cell mogelijk te maken is onderzoek naar deze stofwisselingsziekte nodig. Hiervoor zijn twee dingen noodzakelijk: naamsbekendheid en geld. En daarvoor is deze site in het leven geroepen.
Met deze pagina willen we I-Cell disease onder de aandacht brengen. Door het delen van informatie en het organiseren van inzamelingsacties hopen we meer bekendheid te geven aan I-Cell en tevens geld bijeen te kunnen verzamelen. Geld waarvan iedere euro volledig gedoneerd wordt aan organisaties die zich inzetten voor meer research naar I-Cell. Meer informatie over deze organisaties kun je vinden onder “Blog”.

De gegevens voor donaties en correspondentie zijn:
Stichting Smile voor I-Cell
Op Gen Hoes 115
6442PR Brunssum
NL74 INGB 0006 9206 08 t.n.v. Smile voor I-Cell

Kinderen met I-Cell mogen niet vergeten worden. Zij verdienen een kans op genezing. Een kans op leven.